Ex Libris Dr. Vera Vilmar - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Vilmar, Vera. ([S. l., 1984)
Przedstawia kwiaty chabrów ułożone w okrąg. U góry z prawej strony napis: Ex Libris Dr. Vera Vilmar. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999