Viborčij bûleten' : po viborah y Verhovny Radu SRSR 24 bereznâ 1940 roku L'vìvs'kij okrug No 580 [...]. ([S.l. : s.n.], 1940)
Druk w sprawie wyborów na Ukrainie w 1940 r.
Keywords: Ukraina -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ukraina -- polityka i rządy -- 1917-1945 -- druki ulotne