[Stan wojenny 1981] [Plac Solidarności] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1981)
Przedstawia Plac Solidarności w Gdańsku podczas stanu wojennego, 13 grudnia 1981 r.