Geistliches Concert : am Sonntag den III. Advent, 16 December 1900 in der Pfarrkirche zu St. Bartholomaei. ([s.n.], 1900)
Program koncertu adwentowego z 16 grudnia 1900 w gdańskim kościele św. Bartłomieja.