Ex Libris Dr. Primász Péter : Imhotep / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1966)
Pólpostać mężczyzny w staroegipskim stroju trzymającego zwój z napisem: Imhotep, nad jego głową półkolisty napis: Ex Libris Dr. Primász Péter. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.