[Afisz. Incipit:] W ramach akcji przedwyborczej do Rad Narodowych odbędą się występy artystów opery, baletu i Teatru Dramatycznego ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o występach 28.11.1954 r. Udział wzięli: Felicja Manikowska, Kira Pepłowska, Hanna Tarnawska, Krystyna Wodnicka, Zbigniew Cybulski, Zygmunt Czarnota, Bogumił Kobiela, Jerzy Podsiadły, Rajmund Sobiesiak.