Exlibris Gdansk Archipelago Of Culture / Nurgül. - Arıkan, Nurgül (1969- ). (2016)
Neptun na koniku morskim, wzdłuż krawędzi górnej napis: Gdańsk, u dołu napis: Exlibris Gdansk Archipelago Of Culture. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.