Exlibris Gdansk Archipelago Of Culture - Arıkan, Nurgül (1969- ).; Gdański Archipelag Kultury ([S. l.], 2016)
Neptun na koniku morskim, wzdłuż krawędzi górnej napis: Gdańsk, u dołu napis: Exlibris Gdansk Archipelago Of Culture. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie nazwisko aut., data i technika graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Turcja -- 1990-.