[Afisz teatralny. Incipit:] Repertuar Świąteczny ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz teatralny informujący o reperturze świątecznym w 1946 roku.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Teatr -- Polska -- 1945-1970.; Afisze -- Polska -- 1945-1990.