Lectio divina jako nowy powiew Ducha w modlitwie osobistej - Muszyński, Robert Henryk (1963- ). (2008)
Lectio divina Mk 1,40-45. - kontekst. - lectio. - meditatio. - actio/oratio.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Biblia; Lectio divina; Artykuł z pracy zbiorowej; Analiza i interpretacja