[Afisz. Incipit:] Związek Zawodowy Pracowników Przemysłu Odzieżowo-Skórzanego w Gdańsku organizuje... eliminacje zespołów artystycznych muzyki, pieśni i tańca. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o eliminacjach 26.03.1955 r. w Domu Kultury w Starogardzie Gdańskim.