Ex Libris Olgierda Godlewskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Przedstawia rozłożyste drzewo, u dołu napis: Ex Libris Olgierda Godlewskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.