[Afisz teatralny. Incipit:] Królowa przedmieścia : wodewil w 3 aktach (7 obrazach) Konstantego Krumłowskiego / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz informujący o premierze 16.02.1950 r. Reżyseria: Bronisław Kassowski.