[Afisz teatralny. Incipit:] Królowa przedmieścia : wodewil w 3 aktach (7 obrazach) Konstantego Krumłowskiego - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1950)
Afisz informujący o premierze 16.02.1950 r. Reżyseria: Bronisław Kassowski.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.