Ex-Libris B. J. Kukiełka / BS. - Słuszkiewicz-Kaczorowska, Beata (1916-2006) (1976)
Klęcząca ciemnoskóra kobieta nabierająca wodę do garnka, w tlw dwie flagi: Polska i Wielkiej Brytanii, u dołu w ramce napis: Ex-Libris B. J. Kukiełka. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.