Ein Invalide von der alten Danziger Stadt-Mility - Oertel, J. W. ( -po 1847). ([Gdańsk], 1837)
Przedstawia weterana wojennego dawnej gdańskiej milicji miejskiej.
Po lewej pod kartą z kompozycją: Oertel 1837; poniżej pośrodku: Ein Invalide von der alten Danziger Stadt-Mility.
Tyt., sygn. aut. i data zawarte w podpisie. Miejsce wyd. wg działalności aut.
Gdańsk i okolice 1793-1914. Miasto, ludzie, wydarzenia w rysunku i grafice. - Gdańsk, 2014, Kat. 31.