Irena Dziedzic / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia piosenkarkę Irenę Dziedzic podczas występu na festiwalu w Operze Leśnej w Sopocie, 1979 r.