[Afisz. Incipit] II Festiwal Muzyki Polskiej 17.I.-18.V.1955 ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o koncercie w ramach Festiwalu 6 i 8 maja 1955. Dyrygent: Z. Bytnar; skrzypce: W. Wiłkomirska.