[Afisz. Incipit] Kabaret Rudy kot przy czarnej kawie. ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o występach kabaretu w Klubie Pracowników Kultury w Gdańsku (Garncarska 18). Autorka tekstów m.in. St. Fleszarowa.