Brzeg morski / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1988)
4 fotografie przedstawiają zniszczony po wichurze brzeg morski na półwyspie Helskim w okolicach Chałup, Jastarni, Kuźnic, 30, 11. 1988 rok.