Brzeg morski - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1988)
4 fotografie przedstawiają zniszczony po wichurze brzeg morski na półwyspie Helskim w okolicach Chałup, Jastarni, Kuźnic, 30, 11. 1988 rok.
Tytuł na jedym ze zdjeć na awersie.
Data na awersach.
Autor według pieczątki na rewersach.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Helski, Półwysep (Polska) -- fotografie