Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Koło przy Mar. Woj. na Oksywiu Pozdrawia i wita Zjednoczoną Partię / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Koło przy Mar. Woj. na Oksywiu. ([s.n.], 1948)
Data dzienna na afiszu 15 grudnia 1948 r.