Ex Libris G. A. Ladee / R. - Rueter, Pam Georg (1906-1998) ([wydawca nieznany], 1948)
W kole Pegaz na tle gwiazd, z prawej strony wąż Eskulapa, w otoku napis: Ex Libris G. A. Ladee. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.