Ex Libris G. A. Ladee - Rueter, Pam Georg (1906-1998).; Ladee, G. A. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
W kole Pegaz na tle gwiazd, z prawej strony wąż Eskulapa, w otoku napis: Ex Libris G. A. Ladee. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według bibliografii.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum, dostęp 21.11.2018
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 20 w