[Afisz. Incipit] Dnia 1. VI. 1947 roku, o godz. 15-tej odbedzie sie w lokalu Polonia za kanalem Zabawa Wiosenna ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w Elblągu wiosną 1947 roku.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.