[Afisz. Incipit] Stronnictwo Demokratyczne walczy o bezpłatny dostęp do oświaty na wszystkich szczeblach dla wszystkich obywateli bez wyjątku ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do wstępowania do Stronnictwa Demokratycznego.