Medal. Kornel Ujejski i Józef Nikorowicz - Twórcy chorały-Z dymem pożarów. ([Wydawca nieznany], 1893)
Medal. Awers: Popiersia autorów w lewo i napis otokowy: Kornel Ujejski I Józef Nikorowicz. Rewers: Napis w ośmiu wierszach otoczony wieńcem cierniowym: Z Dymem Pożarów Z Kurzem Krwi Bratniej Do Ciebie Panie Bije Ten Głos-Twórcom Chorału Koło Art. Liter. W Krakowie 1893.