[Ulotka. Incipit] Dyrekcja Restauracji "Bagatela" zawiadamia ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o występach orkiestry w Restauracji "Bagatela".
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.