Z Płytoteki Krystyny Wróblewskiej K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1967)
Przedstawia stylizowane piszczałki organowe z napisem na nich: Z Płytoteki, niżej siedzący przy pulpicie organista, u dołu napis: Krystyny Wróblewskiej. Nad piszczałkami fruwają cztery postacie z instrumentami muzycznymi. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.