[Portret starej kobiety] - Płoński, Michał (1778-1812). ([Amsterdam], 1802)
Przedstawia portret w popiersiu starej kobiety w profilu 3/4.
Pod polem kompozycji po lewej M. Płoński f. no 1.
Data powstania na podstawie działalności autora.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Tytuł na podstawie treści przedstawienia.
Keywords: Grafika -- Polska -- 19 w; Grafika polska