[Afisz teatralny. Incipit:] Pastorale w 2 częściach z uciesznym interludium Gwiazdka nad Wejherowem w układzie scenicznym i inscenizacji Gwidona Trzywdar-Rakowskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu w dniach 26-28.12.1947 r. Teatralny Zespół Ziemi Kaszubskiej (dawniej Teatr Kaszubski).