[Ulotka. Incipit] Z powinszowaniem Nowego Roku 1947 ... ([wydawca nieznany], 1947)
Karta z życzeniami noworocznymi i wezwaniem do głosowania na Blok Stronnictw Demokratycznych w wyborach do Sejmu 19 stycznia.