[Afisz teatralny] Jan Strauss - Wesoła wojna = Der Lustige Krieg / Teatr Muzyczny Gdynia. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o spektaklu w 1967 r. Inscenizacja i reżyseria: Wolfgang Weit, scenografia: Roman Bubiec, choreografia: Bogusław Chojnacki i Marcel Żędzianowski, kierownictwo muzyczne: Mieczysław Krzyński.