Exlibris K. A. Birkenmayerów / Alfred Birkenmayer. - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977) (1939)
W prostokątnym, fantazyjnym obramowaniu naga postać kobieca w przysiadzie, nad nią na wstędze napis: Exlibris, pod nią wstęga z napisem: K. A. Birkenmayerów.