Exlibris K. A. Birkenmayerów - Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977).; Birkenmayer, Konstancja; Birkenmayer, Alfred Józef (1892-1977). (1939)
W prostokątnym, fantazyjnym obramowaniu naga postać kobieca w przysiadzie, nad nią na wstędze napis: Exlibris, pod nią wstęga z napisem: K. A. Birkenmayerów.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.