[Afisz. Incipit] Kąp się co tydzień. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Sztrajfa reklamująca Zakład Kąpielowy Portowych Zakładów Sanitarnych w Gdańsku - Nowym Porcie.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.