Brygada Mielewczyka z Elektromontażu podczas zakładania kabla wysokiego napięcia na osiedlu mieszkaniowym Zaspa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia brygadę Elektromontażu ciągnąca kabel na budowanym osiedlu Zaspa w Gdańsku, 25 kwiecień 1977 r.