Senat. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1939)
Etykieta gdańskiego Senatu; na druku gdańskie lwy z herbem miasta.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Wolne Miasto Gdańsk. -- Senat -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.