[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Gdańsku zawiadamia, że w dniu 10 i 11 czerwca ... w Operze Leśnej ... wystąpi ... zespół artystów radzieckich ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie.