[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalek Miniatura w Gdańsku Natalia Gołębska Bo w mazurze taka dusza. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Natalia Gołębska.