[Afisz teatralny. Incipit:] Państwowy Teatr Lalek Miniatura w Gdańsku Natalia Gołębska Bo w mazurze taka dusza. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Natalia Gołębska.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.