Wystawa rolnicza w Lęborku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia wystawę rolniczą w Lęborku 13 września 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Wystawy rolnicze -- Polska -- fotografie; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie