Obwieszczenie na zasadzie art. 4 p. 6 rozparzadzenia Prezdydenta Rzeczypospolitej Polskiej [...]. - Chudoba, Franciszek (1910-1969) (Prezydent Miasta Gdańsk, 1946)
Afisz inf. o obowiązku zgłoszenia przez pracodawców wszystkich pracowników cudzoziemskich.