Ex Libris*Aldo*Galli* / A. Galardi. - Galardi, Alberto (1951)
W prostokątnym obramowaniu mężczyzna siedzący pod drzewem i rysujący coś na sztaludze, wzdłuż lewej i dolnej krawędzi napis: Ex Libris*Aldo*Galli*, pod wyobrażeniem nazwisko artysty i data.