Inauguracyjna sesja WRN w Gdańsku. ([Miejsce nieznane], 1969)
Przedstawia Inauguracyjną sesję Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 10 maja 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Keywords: Województwo Gdańskie (Polska). -- Wojewódzka Rada Narodowa -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk