[Afisz teatralny. Incipit:] Sobota 20 listopada i dni następnych Klub Kawalerów komedia w 3 aktach Michała Bałuckiego. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny spektaklu. Inscenizacja i reżyseria Stefan Orzechowski.