Ex Libris - Bruno L. Ercolini - Bramanti, Bruno (1897-1957).; Ercolini, Bruno L. (1957)
W ozdobnej ramie mężczyzna walczący z lwem, u góry napis: Ex Libris - Bruno L. Ercolini, nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.
Data według działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Włochy -- 20 w