Exlibris jacka grabowskiego / E. Grabowski. - Grabowski, Edward (1904-1966) ([wydawca nieznany], 1960)
Linie pionowe i ukośne, jak pociągnięcia pędzlem, wzdłuż krawędzi bocznych napis: exlibris jacka grabowskiego, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.