[Afisz teatralny] Fiodor Dostojewski - Biesy / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 8.11.1992 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Babicki.