[Afisz. Incipit] Nic wrogowi nie pomoże - nasze będzie polskie morze ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z hasłami propagandowymi z okresu referendum, 1946 rok.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.